Печат

300 донаборници попълниха научните роти

Подборът на донаборниците за научните роти по време на есенната донаборна кампания завърши и в тях бяха насочени 300 донаборници от цяла Русия, съобщи в сряда началникът на Главното организационно-мобилизационно управление на Генералния щаб на Въоръжените сили на Руската федерация генерал-лейтенант Евгений Бурдински.

На 12 декември около 300 донаборници от сборни пунктове на всички субекти на Руската

Печат

Руски и венецуелски екипажи се подготвиха за съвместни полети

Екипажи от Въздушно-космическите сили на Русия и от Военновъздушните сили на Венецуела проведоха съвместни занятия за подготовка на авиационните екипажи и авиационната техника за изпълнение на полети на летище „Майкетия” на Венецуела, съобщиха в сряда от Департамента за информация и масови комуникации на руското Министерство на

Печат

Русия изпраща няколкостотин "Терминатор" в африканска страна

Русия ще предостави няколкостотин бойни машини за поддръжка на танкове (БМПТ) „Терминатор” в една африканска страна, съобщи за ТАСС военнодипломатически източник.

Няколкостотин БМПТ са закупени от една африканска даржъва. Доставките започнаха”, каза събеседникът на агенцията. Източникът отказа да назове страната, закупила „Терминатор”. От

Печат

През тази година в "Юнармия" встъпиха около 300 хиляди души

Редиците на детско-юношеското движение „Юнармия” през тази година са се попълнили с около 300 хиляди души, съобщи в сряда началникът на Главното организационно-мобилизационно управление на Въоръжените сили на Руската федерация генерал-лейтенант Евгений Бурдински.

Едно от най-важните направления за подготовка на гражданите за военна служба